Честно ли се намери човек да си продаде 59тката, за да си вземе незавиваща, невървяща, харчеща и морално остаряла кола, която е предишен модел на тази, която има? Искам да ти стисна ръката!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеЧестно ли се намери човек да си продаде 59тката, за да си вземе незавиваща, невървяща, харчеща и морално остаряла кола, която е предишен модел на тази, която има? Искам да ти стисна ръката!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеЧестно ли се намери човек да си продаде 59тката, за да си вземе незавиваща, невървяща, харчеща и морално остаряла кола, която е предишен модел на тази, която има? Искам да ти стисна ръката!
Ти не би ли предпочел например един бумер пред крисбенгълска седмица?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
За мен всяка следваща кола трябва да е крачка напред. Стига някой да няма спешна нужда от пари де, ама случая не е такъв. Та всяка кола би трябвало да е дори и с нещо малко повече от предишната иначе какъв е смисъла да я сменяш. Ако имаш 159, която спокойно може да стъпи на характеристиките на GTA, да не говорим, че има 159 с 3.2 мотор, то каква е логиката да си вземеш кола, която няма старт, няма поведение в завои, няма някакъв невероятен вървеж, а просто е рядка и на практика вечно твоя. Казах, че искам да ти стисна ръката, защото няма некаква логика, но ти явно си го искаш, което само по себе си е лудост, която затлужава уважение.
BMW не искам ни от новите, ни от старите. Просто от немските марки това не е моята и никога не ме е блазнила с нещо освен с новите си топ модели, които започват от тристаен нагоре.Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 00:30.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеПросто от немските марки това не е моята и никога не ме е блазнила с нещо освен с новите си топ модели, които започват от тристаен нагоре.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеКарал ли си поне един цял ден GTA примерно?
И 159 и дизел не бях карал но си купих.
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеЗа мен всяка следваща кола трябва да е крачка напред. Стига някой да няма спешна нужда от пари де, ама случая не е такъв. Та всяка кола би трябвало да е дори и с нещо малко повече от предишната иначе какъв е смисъла да я сменяш. Ако имаш 159, която спокойно може да стъпи на характеристиките на GTA, да не говорим, че има 159 с 3.2 мотор, то каква е логиката да си вземеш кола, която няма старт, няма поведение в завои, няма някакъв невероятен вървеж, а просто е рядка и на практика вечно твоя. Казах, че искам да ти стисна ръката, защото няма некаква логика, но ти явно си го искаш, което само по себе си е лудост, която затлужава уважение.
BMW не искам ни от новите, ни от старите. Просто от немските марки това не е моята и никога не ме е блазнила с нещо освен с новите си топ модели, които започват от тристаен нагоре.
Едно читаво ГТА из Европата е на цената и над цената на 159.
Логика при мен няма...просто ми харесва ГТА.
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКайо, защо просто не си пипнеш малко твойта кола.... не виждам проблем за 240к.с.
....стига пари да има.Last edited by Кайо; d.m.y г., 22:39.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
То че може - може, ама пак няма да завива и няма да има старт. Има разлика в двата мотора, ама какво от това? По-новия какво му е? Що не си вземеш GT 3.2 с един Autodelta пакет и ще е доста по красиво и впечатляващо от 56-цата. С една уговорка. За нея пак се отнася първия ми ред в този пост. И то ясно че тая кола е за кеф, ама проблема идва, че всички нови Corsa OPC, Clio RS, Citroen DS3, които са спо 1.6 мотори те убиват. Audi TT 1.8T с куатро те бие, общо взето доста коли около 200 коня с 4х4 също. Колата не е състезател. За М3, S- и RS- модели на Audi въобще не говорим.
Comment
-
Кайчо не е рацер. По-скоро си е навил на пръста, че трябва да има 156 ГТА. Ще си го кара с кеф и ще слуша мелодичния звук на Арезето. А като го гледам също му липсва така характерното за 156/147 скърцане като на кораба на Джак Спароу (горни носачи) хахаха.Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 08:11.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеТо че може - може, ама пак няма да завива и няма да има старт. Има разлика в двата мотора, ама какво от това? По-новия какво му е? Що не си вземеш GT 3.2 с един Autodelta пакет и ще е доста по красиво и впечатляващо от 56-цата. С една уговорка. За нея пак се отнася първия ми ред в този пост. И то ясно че тая кола е за кеф, ама проблема идва, че всички нови Corsa OPC, Clio RS, Citroen DS3, които са спо 1.6 мотори те убиват. Audi TT 1.8T с куатро те бие, общо взето доста коли около 200 коня с 4х4 също. Колата не е състезател. За М3, S- и RS- модели на Audi въобще не говорим.Са друг е въпроса, че са 15+ секундни, а това не са бързи коли.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Какво показват данните на хартия:
http://www.zeperfs.com/match431-3545-1574-4401.htm
Което на практика какво значи?
Значи, че при един добър шофьор и минимално ама минимално закъснение при старт GTA-то има да гони една въшка.В това няма лошо де, колите си вървят. Все пак са си hot hatch.
Иначе ако Кайо си вземе GTA ще ми е интересно да направим един летящ старт, че от място няма да има много смисъл.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеКакво показват данните на хартия:
http://www.zeperfs.com/match431-3545-1574-4401.htm
Което на практика какво значи?
Значи, че при един добър шофьор и минимално ама минимално закъснение при старт GTA-то има да гони една въшка.В това няма лошо де, колите си вървят. Все пак са си hot hatch.
Иначе ако Кайо си вземе GTA ще ми е интересно да направим един летящ старт, че от място няма да има много смисъл.Старт с 1,4 малолитражка приемаш ли ?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеРазбира се. От място искаш ли?Реното си къса партенките.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment